Det är inte varje dag som man fyller 10 år, och just därför bör den här dagen vara lite extra speciell. Är det din egen son eller dotter som snart fyller år eller ska du bege dig till en bekants kalas som har anordnats åt en 10-åring? Vill du kanske helt enkelt göra någonting roligt tillsammans med familjen? Vad fallet än är kan du utan problem hitta en fantastiskt kul upplevelse 10 åring, och vi kommer i den här artikeln att ge dig ett antal tips för att hjälpa dig på traven!

Ta en tur till biosalongen

Det första tipset är en riktig klassiker och en upplevelse 10 åring som alltid uppskattas. Det finns många filmer därute som lämpar sig för barn, och det finns till och med särskilda barnbiosalonger som ni kan besöka. Ta reda på vilken favoritfilmen är och ta en tur till biosalongen. Köp utsökt popcorn, läsk och njut av en spännande film tillsammans. Detta blir både perfekt för familjen och för alla som gästar barnkalaset, så här har vi en upplevelse 10 åring som ni inte vill gå miste om.

Besök en djurpark

Om det finns en sak som är säker så är det att barn älskar djur. Vilken upplevelse blir då roligare än att ge er av till en djurpark? Inte mycket, faktiskt. Här har vi en upplevelse 10 åring som både ser till så att barnen har roligt, att de lär sig om djur och natur samt att de får lite frisk luft och motion. Inte kan det bli bättre än så! Promenera runt och kika på alla de häftiga djuren och ta därefter en paus vid någon av fikaställena.

I vissa djurparker är det till och med möjligt att sova över. Ni hyr då särskilda tält eller stugor, och det finns en lång rad aktiviteter som riktar sig till just barn. Ni kan titta på när djuren ska matas, grilla marshmallows runt en brasa eller ha skoj på någon av lekplatserna. Detta är en upplevelse 10 åring som sent ska glömmas.

Prova på Gokart

Att köra Gokart kan nästan kännas som om man är del av ett TV-spel där man susar fram och tävlar mot andra i ett spännande race. Varje barn får låna en egen Gokart och köra på en bana som har byggts för fantastiskt roliga stunder. Det finns olika platser runt om i landet som ni kan vända er till för att köra Gokart, så om du letar efter en upplevelse 10 åring är det här en aktivitet som ni verkligen borde prova på!

Spela några rundor minigolf

Minigolf är en stor favorit, och har blivit populärt för flera olika skäl. Det är både billigt, lättillgängligt och alla har en chans att vinna oavsett om de har tidigare erfarenhet av spelet eller inte. Minigolfbanor kan också se riktigt fina och kreativa ut, så varje bana blir som en helt ny upplevelse som hela familjen, oberoende av ålder, kan ta del av.

Kategorier: Upplevelser